KERETA SEWA DI PENANG AIRPORT – MURAH DAN BERBALOI

Kereta Sewa Di Penang Airport
Pandangan malam di Penang Airport

Pulau Pinang merupakan antara negeri yang popular dengan tempat pelancongan menarik, baik dari segi tempat peranginan, kaya dengan sejarah dan yang paling best port nasi kandar terbaik ! Bila cakap pasal banyak tempat yang boleh anda berkunjung di Pulau Pinang pasti memerlukan kereta sewa di sana dan mungkin kereta sewa terus dari Penang Airport. Betul tak?

Mudahkan perjalanan anda dengan menggunakan perkhidmatan AZR Dynamic iaitu merupakan kereta sewa murah di Penang Airport. Wahh, menarik bukan?

Maklumlah mungkin anda berkunjung ke Pulau Pinang dengan menaiki pesawat, bas dan sebagainya. Jadi apabila sampai di Pulau Pinang pasti anda memerlukan pengangkutan awam atau kereta sewa. Mudahkan perjalanan anda dengan menggunakan perkhidmatan AZR Dynamic iaitu merupakan kereta sewa murah di Penang Airport. Wahh, menarik bukan?

kereta sewa di Penang Airport
Antara koleksi AZR Dynamic kereta sewa Airport Penang

Mungkin agak sukar bagi anda untuk menggunakan pengangkutan awam seperti bas dan teksi apabila ingin berkunjung ke satu-satu tempat pelancongan di Pulau Pinang. Tambangnya juga agak mahal dan anda perlu menunggu lama untuk mendapatkannya. Jadi untuk menjimatkan masa, tenaga dan belanja anda boleh menggunakan perkhidmatan kereta sewa AZR Dynamic yang pasti dapat memudahkan perjalanan dan percutian anda.

KEPUASAAN ANDA KEUTAMAAN KAMI

kereta sewa di Penang Airport.

Anda tidak perlu risau dengan perkhidmatan kereta sewa AZR Dynamic kerana kami sangat mementingkan kepuasan pelanggan seperti anda lebih-lebih lagi yang memerlukan perkhidmatan kereta sewa murah ini. Maklum sajalah jika membawa anak kecil agak sukar jika hanya menggunakan pengangkutan awam yang ada. Demi keselesaan anda, AZR Dynamic boleh membantu menyelesaikan masalah anda.

HARGA KERETA SEWA AIRPORT PENANG

Harga? Pastilah berpatutan! Pelbagai jenis kereta yang boleh anda sewa dengan AZR Dynamic. Mahu saiz besar atau kecil semua ada. Bermula dengan Perodua Axia sehingga ke Proton Exzora. Pasti menjanjikan keselesaan buat anda yang ingin mencari kereta sewa di Penang Airport.

kereta sewa di Penang Airport
Perodua Alza
kereta sewa di Penang Airport
Proton Exora
KeretaJenisBilangan
Seat
Harga (Sehari)Tambahan
1 Jam
Tambahan
3 Jam
Tambahan
6 Jam
Bayaran
Deposit
Tempah
Sekarang
Perodua VivaAuto4RM 110PercumaRM 20RM 50RM 150Tempah Sekarang
Perodua AxiaAuto4RM 120PercumaRM 20RM 50RM 150Tempah Sekarang
Perodua MyviAuto5RM 130PercumaRM 20RM 50RM 150Tempah Sekarang
Perodua BezzaAuto5RM 150PercumaRM 20RM 50RM 150Tempah Sekarang
Perodua AlzaAuto7RM 180PercumaRM 50RM 90RM 200Tempah Sekarang

Selain daripada harga yang sangat berpatutan, kereta sewa ini juga menawarkan servis di sekitar Pulau Pinang, jadi jika mahu berkunjung ke mana-mana destinasi pelancongan boleh cuba menggunakan perkhidmatan servis kereta sewa AZR Dynamic ini. Bukan sahaja sesuai untuk seisi keluarga, malah bagi orang-orang bujang, pelancong asing dan sebagainya turut sesuai.

Selepas ini, jika anda mahu bercuti dan melancong ke Pulau Pinang tidak perlu risau lagi. Mahu bawa satu family pun tidak mengapa. Dengan kereta sewa AZR Dynamic ini akan menjanjikan keselesaan dan kelancaran perjalanan anda sepanjang bercuti di Pulau Pinang.

kereta sewa di Penang Airport
Perodua Axia
kereta sewa di Penang Airport
Perodua Myvi

RESPON SEGERA AZR DYNAMIC – KERETA SEWA AIRPORT PENANG

Untuk mendapatkan respon segera anda boleh menghubungi AZR Dynamic – Kereta Sewa di Penang Airport di +6017- 425 6691. 

Atau untuk pertanyaan lebih lanjut boleh whatsapp di link tersebut

Keselesaan dan kepuasan anda keutamaan kami. Jom bercuti di Pulau Pinang dengan kereta sewa AZR Dynamic. Pasti puas hati!

Leave a Comment

Your email address will not be published.